Over Scildon

Scildon is een verzekeringsmaatschappij. Een bijzondere en een specialist!

Financiële mogelijkheden, verplichtingen én wensen lopen in een mensenleven sterk uiteen. Denk aan uw loopbaan, de aankoop van een huis, kinderen die gaan studeren, maar ook het risico van arbeidsongeschiktheid of het verlies van uw partner. Het is niet eenvoudig de financiële gevolgen van al deze gebeurtenissen te overzien. Financieel advies door een deskundige helpt u daarbij. Het biedt u inzicht in uw financiële situatie en plannen voor de toekomst. Dat is de reden dat Scildon de producten alleen na een degelijk financieel advies aan u wil aanbieden. Daarom werken wij samen met een selecte groep, professionele en onafhankelijke financieel adviseurs.

Wat hebben wij u te bieden?

Producten die u in staat stellen uw financiële doelstellingen te realiseren. Tegen zo laag mogelijke premies en kosten. Met ruime mogelijkheden om uw vermogen zo veilig én rendabel mogelijk te beleggen. En met zo min mogelijk waardeverlies als gevolg van kosten. Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum doen we dat met betrokken medewerkers. Vragen en opdrachten behandelen wij altijd snel en met kennis van zaken. Wij streven naar de beste dienstverlening! En denken daarin ook te slagen: Scildon is door financieel adviseurs al dertien keer uitgeroepen tot ‘Beste Verzekeraar’ in de categorieën Zakelijk Pensioen en Particulier Leven Lijfrente.

Een degelijke basis

Scildon Nederland is sinds 5 april 2017 onderdeel van Chesnara Plc., een Engelse financieel dienstverlener met vestigingen in Engeland, Nederland en Zweden. Het bedrijf heeft meer dan 1 miljoen klanten. De onderneming is opgericht in 2004.
In Nederland is Scildon sinds 1984 actief. Scildon Nederland valt onder alle Nederlandse wet- en regelgeving én onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).