Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt kwaliteit van de dienstverlening van Scildon inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt anderen de juiste keuze te maken.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Scildon haar dienstverlening klantgerichter te maken.

Over Scildon

Scildon is een verzekeringsmaatschappij. Een bijzondere en een specialist!

Financiële mogelijkheden, verplichtingen én wensen lopen in een mensenleven sterk uiteen. Denk aan uw loopbaan, de aankoop van een huis, kinderen die gaan studeren, maar ook het risico van arbeidsongeschiktheid of het verlies van uw partner. Het is niet eenvoudig de financiële gevolgen van al deze gebeurtenissen te overzien. Financieel advies door een deskundige helpt u daarbij. Het biedt u inzicht in uw financiële situatie en plannen voor de toekomst. Dat is de reden dat Scildon de producten alleen na een degelijk financieel advies aan u wil aanbieden. Daarom werken wij samen met een selecte groep, professionele en onafhankelijke financieel adviseurs.

Meer over Scildon

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.