Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.6
9

19/04/2018 20:53

Sales

Prima ervaring met het bedrijf gehad en goede producten die echt iets toevoegen

  • Aanvraag ORV
7

18/04/2018 22:45

Sales

Tevreden

  • Aanvraag ORV
8

18/04/2018 21:02

Sales

Good straight forward ervice

  • Aanvraag ORV
9

18/04/2018 21:01

Sales

Betrouwbaar!

  • Aanvraag ORV
7

18/04/2018 19:28

Sales

Prima

  • Aanvraag ORV
8

18/04/2018 19:25

Sales

Lastige naam, voor de rest zal het wel functioneel zijn. Onze adviseur heeft het geregeld

  • Aanvraag ORV
7

18/04/2018 19:09

Sales

Geen verschil met het oude Legal & General.....

  • Aanvraag ORV
10

18/04/2018 00:15

Sales

Snel, doelmatig en zeer klantvriendelijk!

  • Aanvraag ORV
7

16/04/2018 19:55

Sales

Vriendelijke medewerkers. Deskundig. Doeltreffend

  • Aanvraag ORV
8

16/04/2018 13:42

Sales

Positief

  • Aanvraag ORV
8

16/04/2018 09:26

Sales

prima gestructureerd

  • Aanvraag ORV
9

16/04/2018 08:56

Sales

voor mijn gevoel een adequaat bedrijf

  • Aanvraag ORV
8

15/04/2018 22:03

Sales

Scildon heeft goedkope premies voor een overlijdensrisicoverzekering, tenminste als vergeleken met de overlijdensrisicoverzekering die wij hadden van een andere verzekeraar.

  • Aanvraag ORV
3

15/04/2018 19:21

Klantenservice

Slecht, onduidelijke communicatie. Vage antwoorden over polissen. Moest mijn tussenpersoon weer inschakelen.

  • Evaluatie e-mailcontact
8

15/04/2018 14:46

Sales

Prima, snel en transparant

  • Aanvraag ORV
8

15/04/2018 09:30

Sales

Prima was hier zelf denk ik nooit terecht gekomen als mijn adviseu mij niet getipt had.

  • Aanvraag ORV
8

14/04/2018 16:25

Sales

Klantenservice o.k.

  • Aanvraag ORV
2

14/04/2018 08:13

Klantenservice

Telefonisch werd ik keurig te woord gestaan. Slechte eerste ervaring met de daarop volgende email! Nooit een antwoord ontvangen!

  • Evaluatie e-mailcontact
9

13/04/2018 20:33

Sales

snel, soepel proces

  • Aanvraag ORV
9

13/04/2018 20:05

Sales

Goed. Snelle verwerking en duidelijke terugkoppeling.

  • Aanvraag ORV
10

13/04/2018 20:00

Sales

Het is een no-nonsens maatschappij die niet moeilijk doet en met hele waslijsten van vragen komt. Alles soepel en snel geregeld chapeau.

  • Aanvraag ORV
7

13/04/2018 19:25

Klantenservice

Prima

  • Evaluatie e-mailcontact
8

13/04/2018 19:16

Sales

Ik had er nog nooit van gehoord, maar onze adviseur kwam met Scildon. De risico's die wij wilde dekken kwam bij jullie het gunstigst uit en de afwikkeling ging goed.

  • Aanvraag ORV
7

13/04/2018 11:10

Sales

Duidelijke polis

  • Aanvraag ORV