Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.6
7

15/03/2019 08:47

Sales

Het was snel geregeld!

  • Aanvraag ORV
8

14/03/2019 13:14

Sales

Prima

  • Aanvraag ORV
7

14/03/2019 11:37

Sales

goed

  • Aanvraag ORV
10

14/03/2019 11:31

Klantenservice

Vlotte afhandeling van de kapitaalverzekeringen zonder irritaties en bovendien snel!!

  • Evaluatie e-mailcontact
10

14/03/2019 10:44

Sales

Geen flauw idee

  • Aanvraag ORV
7

13/03/2019 20:15

Sales

heb er nog geen mening over heb alleen een polis aangevraagd en geacepteerd

  • Aanvraag ORV
8

13/03/2019 19:32

Sales

Prima, netjes, geen bijzonderheden

  • Aanvraag ORV
9

12/03/2019 10:01

Sales

duidelijk en snel afsluiten

  • Aanvraag ORV
9

12/03/2019 09:47

Sales

Ik ken Scildon niet omdat het voor mij vrij nieuw is. Tot nu toe is het allemaal netjes en correct verlopen. Vooral duidelijk!

  • Aanvraag ORV
9

11/03/2019 22:23

Klantenservice

Positief: prettig telefonisch contact. Medewerkers komen afspraken na. Heldere uitleg, ook op fiscaal gebied.

  • Evaluatie e-mailcontact
10

11/03/2019 18:22

Sales

TOP

  • Aanvraag ORV
8

11/03/2019 17:15

Sales

Goed

  • Aanvraag ORV
10

11/03/2019 09:19

Sales

Netjes en duidelijk

  • Aanvraag ORV
6

11/03/2019 08:22

Klantenservice

Mijn naam is Willems en in de mail staat Willemsen, ik vind dit erg slordig. Als dit symptomatisch is voor de werkwijze van Scildon voorspelt dit niet veel goeds

  • Evaluatie e-mailcontact
8

11/03/2019 06:13

Sales

goed

  • Aanvraag ORV
7

10/03/2019 14:48

Sales

Prima eerste indruk tot nu toe.

  • Aanvraag ORV
3

09/03/2019 12:48

Klantenservice

Nou het is nog niet gelukt om het verloop van de waarde van mijn portefeuille te kunnen volgen. Toen ik belde was de persoon met verstand van zaken niet aanwezig en toen die terug gebeld heeft wat ik trouwens niet gezien heb, heb ik een mailtje gekregen waarmee ik mijn probleem niet kon oplossen.

  • Evaluatie e-mailcontact
1

09/03/2019 12:38

Klantenservice

Niet goed. Meb op mijn vraag geen antwoord/reactie ontvangen

  • Evaluatie e-mailcontact
7

09/03/2019 12:19

Klantenservice

Te weinig ervaring want Scildon hebben wij nog niet zo lang i.v.m. overheveling uit een andere uitkeringsverzekering.

  • Evaluatie e-mailcontact
6

09/03/2019 11:54

Sales

okay

  • Aanvraag ORV
8

09/03/2019 10:32

Sales

Professioneel, duidelijk en vriendelijk

  • Aanvraag ORV
7

09/03/2019 10:10

Klantenservice

Kreeg goed antwoord op mijn vraag

  • Evaluatie e-mailcontact
4

08/03/2019 21:13

Klantenservice

Zeer afstandelijk, hoge mate van bureacratie en een extranet dat feitelijk geen toegevoegde waarde heeft.

  • Evaluatie e-mailcontact
9

08/03/2019 21:12

Sales

Goed, snel

  • Aanvraag ORV