Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.6
5

19/09/2019 17:50

Sales

tijdens het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering moest ik eerst een gezondheidsverklaring invullen, deze zou eerst bekeken en beoordeeld worden. Hierover zou ik bericht krijgen maar een paar dagen later had ik al een polis! vind het een beetje vreemd gegaan allemaal. En ik moest de polis zelf uitdraaien, wat ik niet zo netjes vind. Ik had op zijn minst wel een originele polis blad verwacht van Scildon !

  • Aanvraag ORV
3

19/09/2019 16:43

Sales

Dat het proces om de verzekering af te sluiten wat rommelig verliep. Alles verliep via de adviseur dus ik heb eigenlijk nauwelijks een indruk.

  • Aanvraag ORV
10

18/09/2019 20:16

Sales

Positief

  • Aanvraag ORV
9

15/09/2019 18:28

Sales

Zakelijk en snel

  • Aanvraag ORV
8

14/09/2019 09:59

Sales

Prima snel en efficiënt!

  • Aanvraag ORV
9

13/09/2019 15:13

Sales

Zeer vriendelijk geholpen

  • Aanvraag ORV
7

12/09/2019 18:47

Sales

Mijn vrouw en ik zijn verhuisd en daardoor kwamen wij via onze financieel adviseur in contact met Scildon. In het begin ging er e.e.a. mis met de mails maar later is dit allemaal goed gekomen. Via onze financieel adviseur hebben wij de verzekering afgesloten. Omdat ik 60 ben kwam ik in aanmerking voor een keuring welke inmiddels is afgerond. De verzekering is afgesloten en we hebben beiden nu meer zekerheid als er iets gebeurd. Dit allemaal goed geregeld bij Scildon.

  • Aanvraag ORV
8

12/09/2019 09:54

Sales

Prima. Zo ik ook verwacht had. Niet meer en niet minder.

  • Aanvraag ORV
7

12/09/2019 08:00

Sales

bel mij hier maar even over voor op wij krijgen 1 oktober onze nieuwe hypotheek en 10 September is al 1 keer geïncasseerd dat vindt ik knap waardeloos ik heb liever dat er pas geïncasseerd wordt als onze nieuwe hypotheek ook ingaat ik heb mijn adviseur ook al gemaild maar daar krijg ik ook geen antwoord van dus dan wil ik het van jullie wat hier de reden voor is

  • Aanvraag ORV
7

12/09/2019 07:29

Sales

Prima, duidelijke communicatie

  • Aanvraag ORV
8

11/09/2019 22:50

Sales

Neutraal - niet slecht, maar ook niet opvallend.

  • Aanvraag ORV
6

11/09/2019 21:54

Sales

Goed

  • Aanvraag ORV
10

11/09/2019 20:51

Sales

Gebruikersvriendelijk, toegankelijk en snelle acceptatie

  • Aanvraag ORV
10

11/09/2019 19:20

Sales

Geen gezeik meteen geregeld top

  • Aanvraag ORV
8

11/09/2019 19:15

Sales

Netjes

  • Aanvraag ORV
9

11/09/2019 19:10

Sales

Via financieel adviseur, geen contact gehad

  • Aanvraag ORV
7

08/09/2019 18:28

Sales

Goed

  • Aanvraag ORV
8

08/09/2019 14:39

Sales

Snel en overzichtelijk

  • Aanvraag ORV
10

08/09/2019 14:33

Sales

Professional

  • Aanvraag ORV
7

07/09/2019 19:46

Sales

Ik ben blij om met je mee te doen

  • Aanvraag ORV
4

06/09/2019 19:32

Sales

Jammer als je voor medische keuring moet en alles is oké bevonden..dat ze nog als risico zien en je meer premie moet betalen en is maar 17 jaar geldig..

  • Aanvraag ORV
10

06/09/2019 15:07

Sales

Snelle service. Afhandeling en acceptatie ging vlot.

  • Aanvraag ORV
7

05/09/2019 13:16

Sales

Prima, niets op aan te merken

  • Aanvraag ORV
9

05/09/2019 11:03

Sales

Goed

  • Aanvraag ORV